Repertoire

Fredie speelt hoofdzakelijk nog alleen of in kleine gezelschappen:

Haarlem Verdicht en Bezongen.
Sylvia en Fredie nemen je mee op een virtuele toer langs bijzondere Haarlemse plekken, objecten en personen. Zij bezingen & verdichten de stad terwijl je kunt blijven zitten!

Voor een expositie, opening jubileum of feest is een programma op maat mogelijk bijvoorbeeld Liefde & Lust, Hemel & Aarde, Water & Vis, Leven & Dood en Bier & Kaviaar.

Duur: 2 x 35 minuten. Geschikt voor kleine theaters en huiskamers.

Trio Sylvia, Suzanne en Fredie
Suzanne Groot, klassiek violiste, speelt regelmatig mee in het programma “Verdicht en bezongen”. Daarnaast maakt dit trio regelmatig een filmpje over een actueel thema b.v. de verkiezingen, situatie’s of belevenissen in de stad, internationale vrouwendag etc. Deze filmpjes worden op facebook en youtube gezet om aandacht te geven aan het onderwerp.

Duo Suzanne en Fredie
Zij spelen eigen nummers, Klezmer, Franse muziek en liederen van Ramses Shaffy en lennaert Nijgh.Suzanne is eigenlijk klassiek violiste en speelt desgewenst een klassiek stuk tussendoor. Deze muziek  is zeer geschikt voor recepties en kleinschalige feestjes of openingen.

Voor iedere gelegenheid schrijft Fredie op verzoek een lied op maat!!!

Jorick Jochims en Fredie brengen liederen van Ramses Shaffy
Jorick is acteur en brengt de liederen meer spelenderwijs. De combinatie van jong en ouder en de totaal verschillende karakters maken dit programma zeer speciaal.
Geschikt voor kleine theaters, bij een diner chantant, huiskamerconcerten of in tehuizen. 

Jorick en Fredie

Jorick en Fredie

Duo Fons en Fredie
Sinds kort werkt Fredie samen met Fons Stam.
Fons speelt gitaar, viool, doedelzak, schrijft en zingt eigen Nederlandstalige liederen.
Zij kennen elkaar al jaren maar het kwam nooit in hun hoofd op om samen iets te doen. Voor een verjaardag van een vriendin traden zij samen op en dit beviel zo goed dat zij inmiddels een uitgebreid programma hebben. Zij zingen teksten van zichzelf en van elkaar. De liederen van Fons benaderen meer de humor en die van Fredie meer de emotie. Een prima combinatie!!

Christa Bornhijm en Fredie
Christa is mezzosopraan,  studeert zang bij  Ronald Klekamp te Haarlem. Ze volgde de muziekvakopleiding aan de Schumann Akademie en het Conservatorium van Amsterdam. Zij is regelmatig als soliste te horen uiteraard met klassiek repertoire. Ook Christa en Fredie kennen elkaar al jaren en deden tijdens een verjaardag een lied “voor de lol”. De klassieke Diva samen met de troubadour!!

Zij stelden een programma samen met liederen van o.a. Handel en Verdi maar ook b.v. Les feuilles mortes geschreven door de dichter Jacques Prévert, met muziek van Joseph Kosma. Fredie vertaalde Verdi en gaf er een eigen draai aan. Afgelopen januari traden zij met veel succes op tijdens het huiskamerfestival “Donkere dagen” in Harderwijk. Dit bijzondere concert is zeer geschikt voor kleine locatie’s.