Repertoire

Fredie speelt hoofdzakelijk nog alleen of in kleine gezelschappen:

Haarlem Verdicht en Bezongen.
Sylvia en Fredie nemen je mee op een virtuele toer langs bijzondere Haarlemse plekken, objecten en personen. Zij bezingen & verdichten de stad terwijl je kunt blijven zitten!

Voor een expositie, opening jubileum of feest is een programma op maat mogelijk bijvoorbeeld Liefde & Lust, Hemel & Aarde, Water & Vis, Leven & Dood en Bier & Kaviaar.

Duur: 2 x 35 minuten. Geschikt voor kleine theaters en huiskamers.

Jorick Jochims en Fredie brengen liederen van Ramses Shaffy
Jorick is acteur en brengt de liederen meer spelenderwijs. De combinatie van jong en ouder en de totaal verschillende karakters maken dit programma zeer speciaal.
Geschikt voor kleine theaters, bij een diner chantant, huiskamerconcerten of in tehuizen. 

Jorick en Fredie

Jorick en Fredie

Muziek voor diverse gelegenheden
Fredie heeft een aantal muzikanten om zich heen met wie zij een optreden tijdens uw feest, receptie e.d. kan verzorgen.

Samen met Suzanne Groot of met Jan Doedens, vormt zij een duo. Zij spelen eigen nummers, Klezmer, Franse muziek en liederen van Ramses Shaffy en lennaert Nijgh.

Suzanne is eigenlijk klassiek violiste en speelt desgewenst een klassiek stuk tussendoor. Deze muziek  is zeer geschikt voor recepties en kleinschalige feestjes. Jan Doedens speelt trompet, basgitaar en percussie. Desgewenst ook als trio in te huren.

Als u een aanvulling wilt op uw feest met enkele klassieke  liederen, dan werkt Fredie ook samen met Daniel van Kessel.(www.danielvankesseltenor.nl)

Fredie speelt ook alleen. Meestal doet zij dit op verjaardagen, bij jubilea, symposia e.d. Op verzoek schrijft zij dan een lied op maat. Indien gewenst deelt zij bundeltjes uit zodat er mee gezongen kan worden.