Agenda

11 december
Het koor Koorbizniz, accordeonist André Vrolijk, drummer Remco Mening, dichteres Sylvia Hubers en Fredie Kuiper spelen de kerstvoorstelling Hemelsch 2.

De voorstelling is op 11 december om 14.30 uur en 17.00 uur bij de Nieuwe Kerk in de Vijfhoek in Haarlem.

Zie www.koorbizniz.nl voor meer informatie.

4, 5 en 6 november
Jorick Jochims en Fredie Kuiper brengen het muziektheaterprogramma “in Vogelvlucht”. In een klein uur schetsen ze een beeld van het leven van Ramses Shaffy en ze zingen prachtige liederen. Violiste Suzanne Goot speelt voorafgaand aan de voorstelling.

Het is 3 december 7 jaar geleden dat Ramses overleed. Hij wordt herdacht. Aanwezigen kunnen ook een kaarsje aansteken voor andere dierbaren die zijn overleden.

Het programma begint om 20.00 uur en is aan de Burgemeester Enschedélaan 67, 2071 AT Santpoort-Noord.

Zondag, maandag en dinsdag 12, 13 en 14 juni:
Suzanne Groot en Fredie Kuiper treden op als duo “Altijd Wad” op Oerol op Terschelling. Door omstandigheden kan Sylvia Hubers er niet bij zijn.
Op zondagmiddag 12 juni en dinsdagmiddag 14 juni tussen 15.00 – 17.00 uur treedt het duo op in restaurant ’t Golfje in Midsland.
Zondagavond en dinsdagavond 12  en 14 juni zijn Suzanne en Fredie van 19.00 – 19.45 en van 21.00 – 21.45 uur te zien onder de vuurtoren de Brandaris in West Terschelling.
Maandagavond spelen de twee in restaurant Caracol in West Terschelling.

Donderdag 28 april
Om 20.00 uur zingt Fredie in de Kennemerboekhandel bij de presentatie van het boek De val van mijn moeder, geschreven door Ernst Timmer.

27 april (Koningsdag)
Om 10.30 uur zingt Fredie tijdens de ‘Zing in’ in de Bavo samen met het koor van Zangstudio Haarlem. Ze zingen verschillende Haarlemse liederen van Fredie.
Op dezelfde dag zingt Fredie tussen 12.30 uur en 14.00 uur solo op het Koningsveldje op de Aagtevonklaan in Driehuis.

3 januari
Vanaf 17.00 uur treden Fredie Kuiper en Jim de Goot op in café de Waag. Ze wisselen elkaar af met eigen Nederlandstalige nummers. De Waag zit aan Damstraat 29. Zie www.tavernedewaag.nl voor meer informatie.

18 december
Fredie Kuiper (accordeon, zang), Suzanne Groot (viool) en Sylvia Hubers (poëzie, zingende zaag) nemen u mee op een virtuele wandeling over een eiland. Welk eiland? Dat maakt niet uit. Het eiland dat u zich herinnert van de vorige vakantie. Of dat waar u altijd naar hebt verlangd. De drie bezingen bezingen en verdichten de zee en de duinen,  de wind, vissen en zeehonden, parels en kaviaar, zeebonken en het havencafé en liefde en tranen.
De voorstelling Wind Water en Vis is om te zien in Cafe de Zomer op Terschelling. Zie www.cafedezomer.nl voor meer informatie.

12 en 13 december
Op zaterdag 12 en zondag 13 december is er in het Rosenstock Huessy aan de Hagestraat in Haarlem een uniek muziekspektakel. André Vrolijk doet mee op zijn accordeon en Remco Menting doet het slagwerk. Koorbizniz en Fredie Kuiper zijn verantwoordelijk voor het zanggedeelte en Sylvia Hubers vertelt verhalen. Dirigent is Carole Kroese.

En dit alles gebeurt tijdens het muziekspektakel Hemelsch dat te zien is op zaterdag 12 december van 13.00 uur tot 16.00 uur en op zondag 13 december van 14.00 uur tot 17.00 uur.